Zoeken binnen AUTENTIEQ

Neem vrijblijvend contact met ons op!          E-mail: mail@autentieq.nu

over1

AUTENTIEQ is een jong en dynamisch bureau dat zich richt op oplossingen en advies in de breedste zin van het woord. Ons specialisme zijn de branches Horeca en Retail. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring bij verschillende bedrijven en opdrachtgevers op zowel uitvoerend als op directie niveau. Hierin werken wij voor Winkelcentra, Retail en horeca organisaties, Franchisegevers, Franchisenemers, Ondernemers en managers in de horeca, food, non-food en dienstverlening. 

Onze kracht zit hem in het Vernieuwen, Verbeteren, Vertalen en Verankeren van de commerciële kant van organisaties. Uiteraard maken we hierin gebruik van de proces- en beheerkant. Commercie en beheer zijn in onze beleving in een succesvolle organisatie niet los van elkaar te zien. Vaak zien wij dat de balans uitslaat naar maar een kant. Hierdoor ligt nog rendement en verbeterpotentieel voor het oprapen.

over2We werken altijd vanuit een planmatige aanpak. Dit met als doel om er uiteindelijk voor te zorgen dat de veranderingen die in gang gezet worden ook vertaald en verankerd worden in de organisatie van onze opdrachtgevers. Vanuit ons vakgebied zijn we uiteraard zelf ook voortdurend bezig met onze eigen ontwikkeling en verbetering. Dit doen we middels workshops, studies en het bezoeken van seminars. We volgen alle veranderingen en ontwikkelingen in de Retail en Horeca op de voet. We maken reizen om de laatste trends en vernieuwingen zelf te zien en te beleven.
Wij staan voor een no-nonsense en to-the-point-manier van samenwerken om voor u en samen met u, van elke opdracht een succes te maken. Dit doen we door onze passie, werkplezier, kennis en ervaring met u en uw team te delen. Alles met als doel het beste resultaat halen uit het verbeterpotentieel die we samen met u in beeld hebben gebracht. In een persoonlijke kennismaking vertellen wij u graag meer over ons en onze AUTENTIEQE werkwijze.
 

 

Bekijk onze afgeronde projecten


Enkele bekende en minder bekende organisaties gingen u voor. In ons portfolio vindt u een impressie van enkele van onze opdrachten.

Bekijk ons portfolio

 

----- Ontwikkelen van kwaliteit en kwantiteit, U ontzorgen -----

over3

 

Voor elke opdracht een passende oplossing bieden. Niet alleen het verbeterpotentieel realiseren, maar vooral de manier waarop is voor ons belangrijk.  Onze ambitie is om van elke opdracht een succes te maken. Het moet ook na de vertaling in uw organisatie wel verankerd blijven. Wij doen er alles aan te zorgen dat er een echte relatie ontstaat tussen onze opdrachtgevers en onze partners. Onze Kernwoorden en waarden zijn:

Verbinden | Vernieuwen | Vereenvoudigen | Vertalen | Verbeteren | Versterken | Voortgang | Verankeren

 

 

Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring opgedaan in de Retail- en Horecabranche. We zijn zelf werkzaam geweest op alle niveaus in deze branches. Van de werkvloer tot aan directie niveau. Ook andere bedrijfstakken kunnen enorm veel leren van de aanpak in de Retail en Horeca. Dit is ook de reden dat we ons niet alleen willen toeleggen op deze branches, maar ook onze diensten aanbieden daarbuiten. Daarnaast hebben wij ervaring op bestuurlijke gebied bij sportverenigingen en bonden. Tevens hebben wij brede ervaring als het gaat om workforce management. Ook hierin loopt de Retail ver voor op andere branches. Workforce management laat zich het best omschrijven als het proces welke helpt bij het optimaliseren van de effectiviteit van mensen en werkprocessen in uw organisatie. 

over4

 

----- Alleen ga je sneller, samen kom je verder! ----- 

 

In alles wat wij doen kunt u rekenen op een AUTENTIEQE werkwijze. Wij confronteren, inspireren en enthousiasmeren om voor uw organisatie de beoogde doelstellingen te halen en te overtreffen. Door de jaren heen hebben wij goede relaties en samenwerkingsverbanden opgebouwd met onafhankelijke en deskundige partners en adviseurs die grote expertise hebben binnen specifieke vakgebieden. AUTETIEQ zal waar nodig deze diensten onder uw aandacht brengen als dit in het belang van uw opdracht of uw organisatie is.

 

Over AUTENTIEQ

AUTENTIEQ is een jong en dynamisch bureau dat zich richt op oplossingen en advies aan organisaties in de breedste zin van het woord. Ons specialisme zijn de branches Horeca en Retail. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring bij verschillende bedrijven en opdrachtgevers op uitvoerend en op directie niveau.

Contactgegevens

AUTENTIEQ - Oplossingen & Advies

mail@autentieq.nl

+31 (0)6 1317 33 57