Zoeken binnen AUTENTIEQ

Neem vrijblijvend contact met ons op!          E-mail: mail@autentieq.nu

 

We hebben wat over onszelf verteld, maar vinden het veel belangrijker wat anderen over ons zeggen. Hieronder vindt u een aantal referenties van relaties waar we in de jaren mee samen hebben gewerkt tijdens de verschillende projecten en opdrachten. Op LinkedIn vindt u een volledig overzicht.

Wat anderen zeggen...

Frank Keesman
General Manager
Operations
Van Neerbos Bouwmarkten
Jorgen Franke
Programmamanager
Intergamma
Marcel Ebbers
Head of HR
Jumbo Supermarkten
Lennart Broere
Commercieel Manager
Carpetright Europe
Werner Cuppers
Manager Verkoop
Intergamma
Roland Hoeven
HR Manager
Alliance Healthcare

Geert heeft als Operations Manager uitstekend gepresteerd bij van Neerbos Bouwmarkten. Geert is in staat individuen en teams in beweging te krijgen en weet wat er speelt op de vloer. Daarnaast kan hij ook op strategisch niveau meer dan goed mee komen en is ook op directieniveau goed in staat de verbinding te leggen. Geert is een fijne, betrouwbare en inspirerende collega om mee te werken.

Geert is een zeer ervaren Retail professional, die op basis van zijn ervaring, leiderschapskwaliteiten en no-nonsense doelgerichtheid in staat is om snel beweging te maken op het gebied van klantgerichtheid, commerciële performance en resultaten. Hij schakelt gemakkelijk tussen strategie vraagstukken en operatie vertaling, en past zijn stijl van communiceren soepel aan op zijn gesprekspartners. Daarnaast is Geert in de samenwerking en het samen koers zetten ook een betrokken persoon, niet alleen bij de inhoudelijke aspecten maar zeer zeker ook bij de persoonlijke aspecten, waardoor hij door menig collega zeer gewaardeerd werd.

Geert is een gedreven en ondernemende manager die altijd kansen ziet voor verdere omzetgroei. Met oprechte belangstelling voor mensen en zijn commercieel instinct staat hij tussen zijn klanten. Hij koestert zijn medewerkers en daagt hen uit het beste in zich naar boven te halen. Zijn verantwoordelijkheidsgevoel en loyaliteit reikten verder dan zijn eigen winkels. Als OR/COR  lid was Geert een prettig en waardevolle gesprekspartner; kritisch, recht door zee en altijd gericht op het gezamenlijke belang. Geert is voor iedere retailer een waardevolle manager die omzet en resultaat verder kan opstuwen. 

Geert heeft een oog voor service en klantgerichtheid. Hij weet teams te motiveren en te enthousiasmeren om meer uit hen zelf te halen door de klant centraal te zetten.

Ik ken Geert als een bijzonder loyale, hardwerkende operations manager. Een man die staat voor de zaken waar die in gelooft, met inzet en betrokkenheid om dingen voor elkaar te krijgen. Door zijn open houding maakt Geert gemakkelijk verbinding en is het plezierig om met hem samen te werken.

Authentiek en een doorzetter dat zijn de eerste woorden als ik aan Geert denk. Toen Geert bij de organisatie kwam werken wist ik meteen dat hij door zijn aanpak in staat zou zijn om te helpen de managers te transformeren van procesgericht gedrag naar klantgericht gedrag. Binnen diverse formules heeft Geert diverse transitieprocessen succesvol afgerond en zo blijvende resultaten achtergelaten. Hij is sterk aanwezig en heeft er geen moeite mee om mensen op allerlei niveaus op een respectvolle manier te challengen. Het meeste aan hem kan ik waarderen dat hij iemand is die geïnteresseerd is in medewerkers op alle lagen binnen de organisatie. Een aanwinst voor iedere Retailer!

Over AUTENTIEQ

AUTENTIEQ is een jong en dynamisch bureau dat zich richt op oplossingen en advies aan organisaties in de breedste zin van het woord. Ons specialisme zijn de branches Horeca en Retail. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring bij verschillende bedrijven en opdrachtgevers op uitvoerend en op directie niveau.

Contactgegevens

AUTENTIEQ - Oplossingen & Advies

mail@autentieq.nl

+31 (0)6 1317 33 57