Zoeken binnen AUTENTIEQ

Neem vrijblijvend contact met ons op!          E-mail: mail@autentieq.nu


geerttevelde

Mijn naam is Geert te Velde, geboren op 27 december 1973 in Hardenberg. Hier ben ik ook opgegroeid. Toen ik 15 jaar was ben ik gaan werken bij de Boer Supermarkten. Allereerst in de prijsploeg. In het magazijn samen met een vriend van mijn vakantiewerk doen. Dozen open maken en beprijzen, niets anders. Dit sprak mij niet zo aan. Ik wilde óók de winkel in, met klanten en andere medewerkers in contact komen. Gelukkig ik kreeg deze kans. Daarna is mij passie voor de Retail snel ontstaan. Bij de Boer Supermarkten en later Super de Boer kreeg ik de kans mij zelf door te ontwikkelen. Zowel op de werkvloer als met studies. Door deze ontwikkeling ben ik op jonge leeftijd bedrijfsleider geworden. Na een periode in de supermarkt heb ik een uitstap gemaakt naar de Horeca. Hier heb ik echt geleerd dat een klant een gast is. Deze inzichten heb ik na mijn terugkeer in de supermarktwereld bij JUMBO gelijk ook in gezet richting mijn teams. Hiermee zijn mijn teams binnen JUMBO ook erg succesvol geweest. Naast de Horeca en de Supermarktwereld heb ik ook nog gewerkt bij de warenhuisketen TOPSHELF megastores, GAMMA Bouwmarkten en CARPETRIGHT, de vloerenspecialist van Nederland. Mijn span of control werd steeds een stuk groter en bij CARPETRIGHT was ik verantwoordelijk voor de gehele sales en operatie van alle 93 winkels in Nederland. Daarnaast hebben we samen met het gehele managementteam de nieuwe formule ontwikkeld en op meerdere plaatsen in het land succesvol uitgerold. Alles bij elkaar heb ik bij alle bedrijven enorm veel geleerd en daar dank ik ze ook allemaal voor.

 

---- Plezier hebben in de dingen die je doet! ----

 

In het najaar van 2016 heb ik besloten mijn eigen bedrijf op te gaan richten.  AUTENTIEQ Oplossingen & Adviezen. Ik wil mijn ervaring die ik door de jaren heen heb opgebouwd inzetten bij en voor bedrijven die bezig zijn met Vernieuwing, Verbetering, Vertaling en Verankering van hun product, dienst of organisatie in de breedste zin van het woord.geert2

Ik werk zelf vanuit Passie en de juiste DRIVE. Pieken doe je als je passie hebt voor de dingen die je doet. Heb je geen plezier in de dingen die jij doet, dan haal je niet het beste uit je zelf en ook niet uit je teams. Ik probeer mijn motto ook over te brengen bij mijn opdrachtgevers.  Alleen dan kun je als team successen boeken. Daarnaast werk op basis van competenties (Houding en gedrag). Dit doe ik bij mijn medewerkers, maar ook bij de organisatie waarvoor ik werk. Dit met als doel om er allemaal sterker van te worden. Zo ben je bezig met de ontwikkeling van je medewerkers, teams en de gehele organisatie met als resultaat meer rendement. Betrek je medewerkers bij de doelen die je wilt gaan halen. Deel jouw Missie en Visie en de behaalde resultaten met je teams. Ik sta voor mijn opdrachten en mijn resultaten. 

De klant centraal en de medewerker Centraal. Goede systemen en procedures moeten hierin ondersteunen en zijn geen doel op zich.

Ik doe graag eens een kop koffie met u om te zien wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Ik wil graag meer over u en over uw organisatie te weten komen om samen te zien waar het verbeterpotentieel ligt.

Hartelijke groet,

Geert te Velde 

 

Geert te Velde wordt gewaardeerd om zijn volgende kennis en/of vaardigheden:

 

Over AUTENTIEQ

AUTENTIEQ is een jong en dynamisch bureau dat zich richt op oplossingen en advies aan organisaties in de breedste zin van het woord. Ons specialisme zijn de branches Horeca en Retail. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring bij verschillende bedrijven en opdrachtgevers op uitvoerend en op directie niveau.

Contactgegevens

AUTENTIEQ - Oplossingen & Advies

mail@autentieq.nl

+31 (0)6 1317 33 57